09.10.2019

"01-07 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası"

01- 07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçemizde bazı etkinlikler gerçekleştirildi.

1. İlçe Kaymakamımız Sayın Fırat ÇELİK, İlçe Müftüsü Ahmet MÜJDECİ ve beraberindeki görevlilerle birlikte makamında ziyaret edildi.
2. Merkez Cihanoğlu Camimizde, vefat etmiş Din gönüllüleri ile Camilerimizin yapımında ve tâdilatında emeği geçip katkıda bulunan ve ahirete irtihal etmiş olanlar için Mevlit programı gerçekleştirildi..
3. Tüm camilerimizde vaaz ve hutbelerde Camilerimizin ve din gönüllülerimizin toplumumuza katkıları anlatıldı.
4. Emekli olan ve halen görev yapan olan Din gönüllülerimizin bir kısmı evlerinde ziyaret edildi.
5. İlçe müftümüz Ahmet MÜJDECİ ve beraberinde Merkez İmam hatiplerimizle birlikte mahalle camilerimizi ve İmam-Hatiplerimizi görev yerlerinde ziyarette bulunarak haftalarını kutladılar ve mahalle halkıyla bir araya geldiler.
6. Cami görevlilerimiz cemeatleri ile birlikte tüm cami bahçelerine 6 Ekim Pazar günü sabah namazını müteakip ağaç dikimi gerçekleştirdiler.
7. Din Görevlilerimiz camilerimizde gençler ve çocuklarla buluşmalarının yanı sıra mahallesinde bulunan esnaf ve hasta ziyaretleri gerçekleştirmişledir.

Camiler ve Din Görevlileri Haftamızı tebrik etmek üzere ilçe Müftülüğümüze ziyarette bulunan;
    Kaymakamımız Sayın Fırat ÇELİK’e ve Belediye Başkanımız Nedim KAPLAN’a Daire Amirlerimize,
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Halk Eğitim Müdürlüğümüz personeline, İmam-Hatip Lisesi ve Ortaokulu Müdürlerimize, öğretmenleri ile öğrencilerine, halkımızdan ve esnaflarımızdan gelen tüm ziyaretçilerimize şükranlarımızı arz ederiz…