29.01.2024

İlçe Müftülüğümüz ve Koçarlı Belediyesi, İşbirliği ile "Üç Aylar Kur'an-ı Kerim Ziyafeti" Programı Düzenledi

Koçarlı Belediyesi 14 Mayıs Milli İrade Konferans Salonunda Kuranı Kerim ziyafeti programı gerçekleştirildi. İlçe Müftülüğü ile ortak düzenlenen programa İlçe Müftüsü Kazim ÜNSAL ve Belediye Başkanı Nedim KAPLAN' ın selamlama konusmalariyla başlanıldı. İl müftüsü Hasan GÜNEŞ' in Üç Aylar, Ramazan ve Kur'an- ı Kerim bağlamında yaptığı konuşma ile devam eden program kapsamında İmam- Hatiplerimiz tarafından Aşr-ı Şerif ve şiir okundu. Efeler Müftülüğü Musiki Grubu da seyircilere etkileyici bir ilahi dinletisi sundular. Kuranı Kerim ziyafeti programı sonrasında ise katkı sunanlara ve seyircilere ikramlar ve hediyeler takdim edildi.