Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Köşk Akçaköy Mahallesinde ikamet eden ilçemizin eski hocalarından Küçük Hafız lakaplı Muzaffer KÖKMEN hocamız vefat etmiştir.
Detay

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinin 1. Yıl Dönümünde İlçe Müftüsü Nuri İLKATMIŞ, İlçe Vaizi Ercan ÖZDEMİR ve ADRB Vaizi Merve Nur ARSLAN deprem dolayısıyla ilçemizde misafir olan vatandaşlarımızı ziyaret etti.
Detay

Yeni Camiide sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Köşk Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerimizin de katılım yaptığı buluşmada öğrencilerimiz sabah namazı öncesi Kur'an-ı Kerim okudular.
Detay

Köşk İlçesi Ahatlar Mahallesinde Muhsin Akbaş'ın oğlu Ali Arda Akbaş için hafızlık icazet merasimi düzenlendi.
Detay

Hain terör saldırısı nedeniyle şehadet makamına ulaşan aziz şehitlerimiz için Akçaköy Mahallesi Merkez Camiinde program yapıldı