08.05.2024

CAMİ ÇOCUK BULUŞMASI

Çarşı Mahallesi 4-6 yaş Kur'ân Kursu öğrencilerimizle Fatih Camii'nde CAMİ ÇOCUK buluşması gerçekleşti.
Fatih Camii İmam Hatibi ve Müezzin Kayyımı Harun Sönmezler ve Ferdi Turan hocalarımızın nezaretinde çocuklarımıza cami tanıtıldı. Programa katılan ilçe müftüsü Nuri İlkatmış çocuklarla sohbet ederek çeşitli oyunlar oynadı. Müftü İlkatmış:"Kültürümüzde camilerin yeri ve önemine değinerek Camiler, medeniyetimizin merkezi, şehirlerimizin kalbi ve Müslümanların hayat damarıdır. Camiler kültür ve medeniyetimizin tam merkezinde yer alır. Camiler, şehirlerin merkezine yapılır. Şehir, köy ve kasabalar camilerin etrafından gelişir ve büyür. Çocuklarımıza ve gençlerimize camiyi tanıtmalı ve sevdirmeliyiz." dedi.
Cami görevlilerimizin yaptığı ikramla program son buldu.