19.07.2024

Çarşı Camiinde Şehitlerimiz İçin Dua Programı Yapıldı.

Filistin’de katledilen masumlar başta olmak üzere, milletimiz ve memleketimizin bekası için mücadele ederken canlarını yitiren aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olması, yaralananların şifa bulması ve tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden
kurtuluşu, Filistin/Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için tarihi Çarşı Camiinde program yapıldı.
Namazdan önce Köşk Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu hafız öğrencilerimiz Yasin-Mülk-Nebe  surelerini okudular. Namaz sonrası hafızlarımızın şehitlerimiz için Köşk Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda yaptıkları hatimin duası yapıldı.
Köşk Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrenci kayıtlarımız devam etmektedir...
☝️Okula devam ederken çocuğunuz hafız olsun ister misiniz?
☝️ Kursumuzda sene kaybı olmadan  akademik başarısı yüksek hafızlar yetiştiriyoruz.
☝️ Hafızlık eğitimi yanında Dini Musiki ve Talim dersleri
☝️ Hafıza teknikleriyle İngilizce kelime öğretimi
☝️ 5. sınıflara yönelik alanında liyakat sahibi öğretmenler tarafından takviye Matematik ve Türkçe dersleri
☝️ 7. sınıfa giderken hafızlık belgesi sahibi olmaları sağlanacaktır.
☝️ 8. sınıfa giderken LGS sınavına hazırlık yapılacak akademik başarısı yüksek öğrenciler yetiştirilecektir.
Kayıt İçin Telefon: