15.07.2024

Milletin Zaferi; 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Köşk Kaymakamlığı tarafından düzenlen “#15Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” programı  #Köşk Kaymakamımız Sn.Tuğba Polat ve Kurum Amirleriyleriyle ilçemizdeki Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.
Milli birlik ve beraberlik uğruna canlarını feda edip şehit olan Asker, Polis ve tüm yurttaşlarımız için öğle namazından önce Çarşı Camiinde mevlid okunarak dualar edildi.
Akşam saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerîm tilâveti ile başlayan program Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk Kaymakamı Tuğba Polat’ın konuşmasıyla devam etti. İlçe Müftüsü Nuri İlkatmış’ın şehitlerimiz için yaptığı duanın ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi 00.13 te minarelerden salalar okundu.
Sabah namazı buluşması tertip edilerek Çarşı Camiinde Köşk Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerimizin okuduğu Kur’ân tilavetinin ardından sabah namazı sonrası tesbihat ve dua yapıldı.