01.04.2024

DAVUTLAR HİKMET BAYRAK CAMİİ'NDE İFTAR PROGRAMI

Kuşadası İlçe Müftülüğü'ne bağlı Davutlar mevkiinde bulunan Hikmet Bayrak Camii'nde "İftar Programı" tertip edildi. Camii İmam-Hatip'i Fazlı UZUN hocamız yıl boyunca eğitimin devam ettiği Kur'an Kursu öğrencileriyle beraber İftar programı düzenledi.

Kur'an Kurslarının önemine değinen hocamız eğitimin yıl boyunca devam ettiğini ve tüm öğrencilere kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Kursa devam eden öğrencilerle yıl boyunca çeşitli etkinlikler eşliğinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim eğitimi, 'salı-perşembe-cumartesi' günleri ara vermeden devam etmektedir.

Kurs kayıtlarımız devam etmekte olup, kayıt ve detaylı bilgi için Hikmet Bayrak Camii İmam-Hatip'i Fazlı UZUN hocamızla iletişim sağlayabilirsiniz.

03/04/2024 Çarşamba günü tekrar "İftar Programı" düzenleneceğini belirten Fazlı UZUN hocamız, tüm öğrencilerimizin programa davetli olduğunu söyledi.