Nazilli Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında İlimiz İlçe Müftülüklerine bağlı Kur'an Kurslarında, ek ders ücreti karşılığı görevlendirilmek üzere, Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile birlikte 09/09/2016 tarih ve 94013213-900-E.44009 sayılı yazıları gereği 2016 KPSS (DHBT) puan sırası esas alınarak İlçe bazında ilan edilen öğretici ihtiyacı sayısının üç katına kadar İl Müftülüğünce yapılacak sözlü sınava çağırılacak adaylar arasından sınav sonucu başarı sırasına göre “Bayan Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi ve ihtiyaç duyulması halinde Bayan Geçici 04-06 Yaş Kur’an Kursu Öğreticisi” görevlendirmesi yapılacaktır.
Detay