17.07.2017

YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ İLE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA ÖZEL PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri ile 15 Temmuz şehitleri anma özel Programı Nazilli İmam Hatip Lisesi Tiyatro salonunda yaz ku'an kursu öğrencileri ve öğreticileri ile gerçekleştirildi.

Programda Açılış konuşması yapan Nazilli İlçe Müftüsü Necati TOPALOĞLU Birlik Beraberlik Vatan ve Şehitlik kutsal değerlerimiz ve şehitlerimizden, Bayrak ve Vatan sevgisinden bahsetti

Yaz Kur'an Kursunda okuyan Öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim İlahi ve şiirler okudular.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 15 Temmuz Şehitleri için hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisi izlendi ve dua ile program sona erdi.

Merkez Koca Camide de namaz öncesinde de Kaymakam Vekili Serdar KAYA, Belediye Başkanı Haluk ALICIK,  daire amirleri ve  cami cemaati ile birlikte Şehitlerimiz için İlimizde okunan hatimlerin duası İlçe Müftü Vekili İsmail GÜVEN tarafından yapıldı. Dua sonrasında Lokma hayrı yapıldı.