17.02.2019

KELAMİ KIZ KURAN KURSUNUN HAFIZLIK BİTİRME TÖRENİ NAZİLLİ İHL´de YAPILDI

16.02.2019 Cumartesi günü saat 13.30 da Nazilli Anadolu imam hatip lisesi konferans salonunda Kelami kız kuran kursu tarafından hafızlık töreni yapıldı. İlçe dışından da pek çok konuk katılarak salonu doldurdu ve coşkulu bir program icra edildi. Törene çok sayıda devlet yetkilileri, il ve ilçe müftüleri, idari amirler, stk başkan ve üyeleri ile diğer misafirler katılım gösterdi. Aydın il müftüsü Ercan aksu, Kur’an kurslarımız hakkında bilgi verdi. Hafızlığın kıymetini anlattı.

İlçe müftümüz Necati Topaloğlu, hafızlığın öneminden ve değerinden bahsettiler. Okul müdürü Alperen Kılıç, bu tür faaliyetler için Nazilli Anadolu İmam hatip lisesi olarak elimizden gelen tüm desteğe her zaman hazır olduklarını söyledi. Açılış konuşmalarından sonra program, hanımlara özel olarak devam etti. Hafizeler için taç giyme töreni yapıldı.