28.06.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜNDE HAC TANIŞMA ve BİLGİLENDİRME SEMİNER PROGRAMI

Aydın Müftülüğü tarafından,  27 Haziran 2018 Çarşamba günü 09.00-12.45 saatleri arasında, Müftü Ömer Kocaoğul Konferans Salonu’nda hacı adaylarına yönelik “Hac Tanışma ve Bilgilendirme Seminer Programı” yapıldı.

Adnan Menderes Camii İmam Hatibi Muhammet AYDIN tarafından icra edilen Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, programın Açış Konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Zekeriyya ÇALLI yaptı. İl Müftüsü Ercan AKSU, hacı adaylarını tebrik ederek, “hac” ve “hacılığın” anlamından, hac ve umre ibadetlerinin ehemmiyetinden ve bu kutlu yolculuk sırasında dikkat edilmesi gereken birtakım hususlarda bazı hatırlatmalarda bulundu. Hac ve umre ibadetlerine dair çeşitli konuların anlatıldığı söz konusu seminerde Bozdoğan İlçe Müftüsü İsa ADA ve Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ görev aldı.

Seminere katılan hacı adaylarımız kafile başkanları ve din görevlilerimizle buluştu. Program sonunda hacı adaylarının soruları cevaplandırılarak, onlara malzemeleri teslim edildi.