12.09.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜ’NDE DİN GÖREVLİLERİ ARASI DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI

Aydın Müftülüğü’nde 2018 Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Din Görevlileri Arası Dini Bilgiler Yarışması yapıldı. Aydın Müftülüğü Ömer Kocaoğul Konferans Salonu’nda 12 Eylül Çarşamba Günü saat 09.30’da başlayan imtihan öncesinde İl Müftü Vekili Hulusi KÖMÜRCÜOĞLU kısa bir konuşma yaptı. İmtihan Komisyonunda İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN, İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, İl Vaizi Kadir KÜÇÜK yer aldı. Yarışmacılar, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından çıkan “İslam’da İman Esasları” ve “Çağdaş İnanç Problemleri” adlı kitaplardan sorumlu oldular.

Yarışma birincisi Nazilli İlçe Müftülüğünden İmam Hatip Nusret DEMİR oldu. Yarışma sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.