02.03.2020

Engelli Koordinatörleri Toplantısı

Engellilerin dini vecibelerini yerine getirme noktasında manevi rehberlik ve danışmanlık yapmak üzere Aydın İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan "Engelli Hizmetleri Koordinatörleri", yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek ve istişarelerde bulunmak üzere İl Müftüsü Ercan AKSU başkanlığında 26.02.2020 tarihinde İl Müftülüğü Toplantı Salonunda bir araya geldi.

İl Müftüsü Ercan AKSU, engellilerin din hizmetlerinden yeterince istifade edebilmelerini sağlamak amacıyla onları caminin manevi ikliminde buluşturmanın önemine vurgu yaptı.

Dini rehberlik ve manevi destek hizmetleri kapsamında engellilere yönelik hizmetlerin yaygınlaştırılması amacıyla il engelli koordinatörleri için düzenlenen 17-20 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya/Alanya'da hizmetiçi eğitim seminerine katılan Merve GÜNAY, ilçe engelli koordinatörlerine seminer hakkında sunum yaptı.