02.03.2020

Cami Engelli Buluşması

"Kulluk için Yok Engel, Yeter ki Sen de Camiye Gel"

Diyanet İşleri Başkanlığı toplumun tüm kesimlerinin camilerde icra edilen din hizmetlerinden yeterince istifade edebilmelerini sağlamak amacıyla çeşitli projeler yürütmektedir. Bu kapsamda, toplumun önemli bir kesimini oluşturan engelli bireylerin caminin manevi ikliminde buluşturulmasını amaçlayan bir projeyi daha hayat geçirmiştir.  Aydın İl Müftülüğü ve Efeler İlçe Müftülüğü tarafından Külliye Camii'nde her ayın son perşembe günü öğle namazından önce farklı konu ve konuklarla programlar icra edilecek.

Cami engelli buluşmalarının şubat ayı programı Aydın İl Müftüsü Ercan AKSU'nun katılımıyla 27.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi. Programda Kur'an-ı Kerim okundu ve ilahiler söylendi. İl Müftüsü Ercan AKSU tarafından "Salih Amel" başlığının işlendiği program sonunda dua yapıldı. Öğle namazının ardından katılımcılara yapılan ikram ile program sona erdi.