01.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, “Cami ve İlim” temasıyla başladı

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Ercan AKSU ve beraberindeki heyet Aydın Valisi Hüseyin AKSOY'u makamında ziyaret etti. İl müftüsü AKSU hafta vesilesi ile icra edilecek programlarla ilgili bilgiler verdi.  Pandemi sürecinde olmamız nedeniyle bazı faaliyetlerimizin dijital alanda/ sosyal medya yoluyla yapılacağını ifade etti. Aydın valisi Hüseyin AKSOY, her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de vatandaşlarımıza doğru dini bilginin sunulmasının önemli olduğunu söyledi ve yapılan ziyaretten memnuniyetini belirtti. Bu vesileyle  sizlerin şahsında tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftalarını kutluyorum. Her birine sevgilerimi  ve başarı dileklerimi iletiyorum, dedi.

Ayrıca Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Ercan AKSU ve beraberindeki heyet emekli diyanet personellerine ziyaret etmiştir.