18.06.2021

ÇOCUKLAR HEDİYELERİNİ ALDILAR

Aydın İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü “Okuyorum Yarışıyorum Yazarı ile Buluşuyorum” projesinin ilk etabı tamamlandı.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan ilkokul, ortaokul lise ve üstü seviyede eğitim gören çocukların katıldığı projenin ilk etabında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından çıkan, Dr. Burhan İŞLİYEN hocamızın “Bizi Kim Beğenecek?” kitabı ile, yazar Nehir Aydın GÖKDUMAN hanımefendinin “Fesleğen Sokağı”  ve yazar Ayşegül GÜRBÜZ hanımefendinin “Ömer TAMÇÖZER” adlı  kitapları temin edilerek öğrencilerin okumaları istendi.  Daha sonra kitapların yazarlarıyla  çevrimiçi yazar buluşmaları ve okunan kitapla ile ilgili bilgi yarışması yapıldı.

Kitaplara ilişkin yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere Aydın İl Müftülüğü Konferans Salonunda ADRB üyeleri, çocuk evlerinde Değerler Eğitimi veren hocalarımız ile ilgili çocuk evlerinin sorumlularının katılımları ile düzenlenen programda hediyeleri takdim edildi.

Programa İl Müftümüz Sayın Ercan AKSU, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Ömer TURAN, il müftü yardımcıları, il müdür yardımcısı,  ilçe müftüleri ile yetkililer katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ettiler.

Programda hediye alan öğrenciler duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.