24.06.2021

GENÇLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından üniversitelerde okuyan öğrencilere yönelik 22 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nda İlimizde başarı gösteren ilk 15 kişi ödüllendirildi.

İlimizde kız ve erkek kategorilerinde birinci olan ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezince tam altınla ödüllendirilen öğrencilerin yanında, il sıralamasıyla ilk 15'e giren öğrenciler için 750'şer TL hediye takdimi yapıldı.

Aydın İl Müftülüğü makam odasında gerçekleştirilen programda gençlerimize, İl Müftüsü Ercan AKSU tarafından hediyeleri verildi.

Programda İl Müftü Yardımcısı Mehmet ATAY, Din Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin HASYILMAZ, İl Gençlik Koordinatörleri ve daire personeli hazır bulundu.

Ödül törenine il dışında oldukları için katılamayan öğrencilere ise ödülleri banka hesaplarına havale edilerek yapıldı.

Öte yandan isminin açıklanmasını istemeyen bir öğrencimiz, hediyesini Filistinli kardeşlerimize gönderilmek üzere TDV Aydın Şubesine teslim etti.

Bu vesileyle Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nın en başından en sonuna hediye takdimine kadar emek ve gayreti olan başta Başkanlığımız merkezindeki hocalarımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Aydın İl Müftülüğü