28.06.2022

2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın önemli faaliyetlerinden biri olan Yaz Kur’an Kursları,

Aydın İl Müftülüğü‘ne bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında eğitime başladı.

Efeler İlçe Müftülüğü Emirsultan Camii'nde yapılan açılış programına İl Müftü Yardımcıları Mehmet Atay ve Melek Sevindi, İl Vaizi Şaduman Gülseren Aydın, Efeler Müftülüğü Şube Müdürü Adem Sakarya, Emirsultan Cami ve Kur’an Kursu görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda açılış konuşması yapan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Atay, Mescidi Nebevi'nin inşaasından itibaren camilerin bir eğitim öğretim yuvası olduğunu vurguladı.

"Biz öğrencilerimizin maddi ilimlerin yanında manevi ilimleri de öğrenmelerinin önemli olduğunu biliyoruz, bunu önemsiyoruz ve Yaz Kur’an Kurslarında eğlenerek öğrenecekleri bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Sizleri, kıymetli velilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz." dedi.