07.07.2022

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü, Kurban Vekaletini TDV'ye verdi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu başlatılmıştı.

Bu kapsamda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

İl Müftüsü ve TDV Aydın Şubesi Başkanı Hasan Güneş’i kabul eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi aldı.

Müftü Güneş, Prof. Dr. Aldemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek kurban bağış makbuzunu takdim etti.