22.07.2022

İl Müftüsü Hasan Güneş, Kur’an Kursu ziyaretlerini sürdürüyor.

Aydın İl Müftülüğü, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik etkinliklerine devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde; "Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel" ve "Geldi Yaz Tatili, Şimdi Kur'an Öğrenme Vakti" sloganıyla açılan Yaz Kur’an Kurslarında eğitimler yoğun katılımla devam ediyor.

Aydın İl Müftüsü, Müftü Yardımcıları, Vaiz ve Uzman Hocalardan müteşekkil bir heyet Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu çerçevede, Kur’an Kursu ziyaretlerine devam eden, öğreticilerden detaylı bilgiler alan İl Müftüsü Güneş, “Kur’an Kurslarımıza katılım her geçen gün artıyor. Bizler bu durumdan memnun olmakla birlikte, sorumluluk ve görevimizin de arttığının farkındayız. Buralarda geleceğimiz olan gençlerle buluşmak ve onlarla konuşmak bizlere tarifi mümkün olmayan bir mutluluk veriyor. İlk gayemiz çocuklarımıza İslam dinini sevdirmek sonra da en güzel ve en doğru şekilde bu dini öğretmek. Bu şuurla her bir din görevlimiz görevini icra ediyor. Kurslarımıza çocuklarını gönderen aileler ve çocuklarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca bu çerçevede Aydın İl Müftülüğü Adrb bürosunca hazırlanan “Haydi Camiye Koş Değerine Değer Kat” projesi kapsamında Efeler İlçesine bağlı çevre mahalleler ziyaret edilerek öğrenci ve velilerle eğitimler ve buluşmalar gerçekleştiriliyor.