19.10.2022

Efeler'de 4-6 Yaş Kur'an Kursu açılışları devam ediyor

Aydın Efeler İlçe Müftülüğüne bağlı Mevlana Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu törenle hizmete açıldı.

Efeler İlçe Müftülüğü koordinesinde bir ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Mevlana Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu törenle hizmete açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Kur’an kursu açılışlarımızı gerçekleştirdikçe bu alanda talep olduğunu daha fazla hissediyoruz. Bizler arkadaşlarımızın hizmetlerinin üzerine yenilerini ekleyerek bu alandaki çalışmalarımıza ağırlık vererek açılışlarımıza devam edeceğiz. Kursumuzda eğitime devam eden ihtiyaç odaklı grupla beraber, anneler çocuklarıyla aynı anda kursa gelebilme imkanına sahip oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.