10.03.2023

11 ilimizi derinden etkileyen depremde vefat eden kardeşlerimiz için Fatih Cami-i'nde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

İl Müftüsü Hasan Güneş, Nazilli İlçe Müftülüğünün düzenlediği Mevlid-i Şerif programına katıldı.

İl Müftüsü Güneş, Fatih Cami-i'ndeki programın ardından Nazilli Gençlik Merkezinde tertip edilen programa iştirak etti.

İl Müftüsü Güneş, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi ve Fatih Cami-i Dernek Başkanı Mustafa Kayalıoğlu, başta olmak üzere programa katılım sağlayan Buharkent, Kuyucak, Sultanhisar, Köşk İlçe Müftülerine ve vatandaşlara teşekkür ederek, Rabbimiz bir daha böyle acılar yaşatmasın dedi.