21.03.2023

Aydın’da fidanlar toprakla buluştu

Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Aydın Orman İşletme Müdürlüğünce “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” münasebetiyle ağaç fidanı dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Aydın Vali Yardımcısı Dr.Mehmet Gödekmerdan’ın iştirak ettiği etkinlik İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı.

Vali Yardımcısı Gödekmerdan’ın ve protokol konuşmalarının akabinde Efeler İlçesi Evliya Çelebi Camii İmam Hatibi Sait Özçakır tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Efeler İlçesi Ovaeymir Mahallesinde gerçekleştirilen etkinlikte 1000’in üzerinde ağaç fidanı dikildi.

Etkinliğe; Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Atay, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, orman işletme görevlileriyle çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.