27.03.2023

Genç hafızlar hatimle teravih kıldırıyor

Aydın Köşk İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri Köşk’te hatimle teravih namazı kıldırmanın heyecanını yaşıyor.

-Genç hafızların arkasında cemaatle birlikte saf tutmaktan gurur duyuyoruz-

Köşk Müftülüğüne bağlı Çarşı Camii’nde teravih namazından önce vaaz veren İl Müftüsü Hasan Güneş, “Genç hafızların arkasında cemaatle birlikte saf tutmaktan gurur duyuyoruz. Bu bizler için sevinç ve onur vesilesi.” dedi.

Kur’an bülbüllerini tek tek tebrik eden İl Müftüsü Güneş, “Sizleri yetiştiren başta anne ve babalarınız olmak üzere tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca gençlere böylesine bir fırsat verip hem mihraba alışma hem de hafızlıklarını tekrar etme fırsatı sunduğu Köşk İlçe Müftüsü Muhammed Meral hocamıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan genç hafızlar, akranlarına örnek olup bu yaşta deneyim kazanmanın benzersiz ve övünç kaynağı olduğunu belirttiler.