15.05.2023

Aydın’dan deprem bölgesine destek devam ediyor

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda il ve ilçe müftülükleri koordinesinde manevi destek hizmetleri sunan ekipler depremzedelere ulaşmayı sürdürüyor.

Aydın il ve ilçelerindeki din görevlilerinden oluşturulan 14 kişilik ekip, Hatay’da din hizmetleri sunmak üzere yola çıktı.

Uğurlamada konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, “Deprem gününden bu yana, Başkanlığımız ve taşra teşkilatları maddi ve manevi yardımlarını sürdürüyor. Bizlerde üzerimize düşenin en iyisini yapma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce de arkadaşlarımızı yolcu ettik bugün bir ekibimizi daha gönderiyoruz. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun.” dedi.