29.05.2023

Minikler Mezuniyet Buluşması Düzenledi

Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde bulunan 4-6 yaş Kur'an kurslarımızın 10. yıl dönümü etkinlikleri devam ediyor.

Bu kapsamda Efeler İlçesi "AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Mezun Buluşmasında bir araya geldi.

Minik öğrencilerin mutluluğuna İl Müftüsü Hasan Güneş, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, İl Müftü Yardımcıları Melek Sevindi ve Mehmet Atay ortak oldu.

AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kur'an Kursu mezun öğrenciler ve velileri başta olmak üzere yoğun bir katılımın olduğu program öğrenciler tarafından gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra yine öğrencilerin hazırlayıp sahnelediği ilahiler ve şiirlerle devam etti.

Programda İl Müftüsü Hasan Güneş,'' 4-6 yaş Kur'an kurslarımızda devam eden eğitimin öneminden, kurslarımıza gösterilen ilgiden ve olumlu geri dönüşlerden çok memnunuz. Başta Kur'an Kursu Öğreticileri olmak üzere emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederim'' dedi.

Programın bitiminde misafirlere lokma ikramı yapıldı. Program sonrası İl Müftümüz Hasan Güneş ve beraberindeki heyet kursun genel durumu ve fiziki şartlarıyla ilgili incelemelerde bulundu.