05.11.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜ İLÇE GENÇLİK KOORDİNATÖRLERİNİ ZİYARET ETTİ

15 -31 Ekim 2018 tarihleri arasında, Aydın Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörleri Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK , İmam Hatip İbrahim GANİOĞLU Efeler İlçe Koordinatörü KYK Manevi Danışmanı Muhammet AYDIN tüm ilçelerdeki koordinatörlükleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Aydının 17 ilçesinde mevcut bulunan koordinatörlükler ziyaret edilerek başta Mevlid-İ Nebi Haftasına İlişkin Umre Ödüllü Bilgi  Yarışması ve “Gençliğe Değer Projesi” olmak üzere yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Ziyaretin en önemli amaçlarından  birisi de çalışmaları yerinde görmek ,görevli personeli dinleyerek yerel çalışmalara  hız kazandırmak, varsa sorunlara çözüm üretmektir.

Yapılan ziyaretlerin isabetli olduğu, görevli personelin moral motivasyonunun artırdığı, İlçe Müftülerimizin çalışmalara katkı sunduğunda başarının arttığı görüldü. İlçe Müftülerimizle ve görevli personelle fikir alışverişinde bulunuldu, resmi işleyiş hatırlatıldı. İzcilik faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi .