04.01.2019

HALK EĞİTİM MERKEZİNCE İL MÜFTÜLÜĞÜ BÜNYESİNDE SÜRDÜRÜLEN 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI EĞİTİM SEMİNERİ SONA ERDİ

Aydın İl Müftülüğü tarafından Eylül-Aralık 2018 tarihleri arasında beş ayrı merkezde 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında görev alacak bayan personele yönelik sertifika seminerleri düzenlendi. Seminerler Merkez Efeler ilçesi başta olmak üzere, İncirliova, Söke, Didim ve Nazilli ilçelerinde yapıldı.

Merkez Efeler İlçesinde 34, İncirliova’da 25; Söke’de 12; Didim’de 14; Nazilli’de 39 personel bu eğitimlere katıldı. Söz konusu sertifika seminerleri İlçe Halk Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilen öğretmenler tarafından verildi.

Toplamda 380 saat süren eğitimlerden Efeler merkezli yapılan kursun Mezuniyet Etkinliği Aydın Müftülüğü Etüt Salonu’nda 28 Aralık 2018 tarihinde saat 15.00’te İl Müftüsü Ercan AKSU, İl Müftü Yardımcıları Enise ERKOÇ, Mehmet ASLAN ve Hulusi KÖMÜRCÜOĞLU’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. İl Müftüsü Ercan AKSU, yoğun mesai sonunda özveriyle eğitimi tamamlamaları sebebiyle kursiyerleri tebrik etti ve onlara bundan sonraki çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.