08.02.2019

AYDIN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU “TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMLERİ”

Aydın Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu “Temel Aile Bilinci “ eğitimlerine başladı. 07.01.2019-01.02.2019 tarihleri arasında tüm ilçelere planlananan eğitimlerin  birincisi 4-5-6 şubat 2019 tarihinde İl Müftülüğü  Ömer Kocaoğul Konferans Salonunda  yapıldı.  İl Müftüsü Ercan AKSU’nun  açış konuşması ile başlayan program, Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK tarafından verildi. 3 gün devam eden eğitimlere, Germencik, Koçarlı, İncirliova, Efeler, Köşk, Çine, Karpuzlu ilçelerinde görev yapan 140 kadın Kur’an  Kursu Öğreticisi katıldı. Eğitimler 27 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecektir.

Seminerde,  “Ailem Ve Ben”, “Ailemde Bir Çocuk Var”, “Ailemde Bir Genç Var”, “Ailemde Bir Yaşlı Var”, “Ailem Dğılmasın”, “Ailemde Merhamet İstiyorum”,  “Ailemi Bagımlılıktan Koruyorum”,  “Ailemde Bir Engelli Var”, “Akrabalarım Var”, “Ailemin İletişim Dili”, “Ailede İffet Ve Mahremiyet”, “Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyorum” konularında  bilgi verildi.

Katılım belgelerinin  dağıtımıyla “Temel Aile Bilinci Eğitimleri“ sona erdi