22.02.2019

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET

21.02.2019 Perşembe günü saat 11:00’de Aydın İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Heyeti tarafından Mesleki Eğitim Merkezine bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, İl Vaizi İbrahim DURMAZ ve ADRB Koordinatörü Fatıma EKİZ katıldı.

Ziyarette Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Emel ÇALIKOĞLU, Elektrik ve Elektronik Öğretmeni Kazım KOÇ ve diğer yetkililerle görüşüldü.

Ziyarette Aydın İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personelince Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine yönelik Değerler Eğitimi Seminerinin verilmesi talep edildi. Seminerler boyunca Mesleki Eğitim Merkezi tarafından gerekli desteğin verileceği ve planlamanın yakın bir zamanda yapılacağı ifade edildi. İyi dilek ve temennilerle ziyaret sona erdi.