22.04.2019

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜNDE KOORDİNATÖRLER BİRARAYA GELDİ

İl Müftülükleri bünyesinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğü, Gençlik, Göç İdaresi, Engellilere yönelik Din Hizmetleri ve Bağımlılık Koordinatörlükleri yanında Kredi Yurtlar Kurumlarında görevli Manevi Danışmanlar görev yapmaktadır. Aydın İl Müftülüğü Toplantı Salonunda, 18.04.2019 Perşembe günü saat 15:00’te, Aydın  İl Müftüsü Ercan AKSU başkanlığında Koordinatörler toplantısı gerçekleştirildi.

Bu Koordinatörlerin birbiriyle tanışması, tecrübe paylaşımı ve ortak olarak yürütülecek çalışmaların planlanması amacıyla yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN, İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ katıldı.

Toplantıda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Fatıma EKİZ, Gençlik Koordinatörleri Muhammet AYDIN, İbrahim GANİOĞLU ve Zeynep ŞAŞKAN, Engelli Koordinatörleri Vaiz Salih TÜRKMEN ve KKÖ Merve GÜNAY, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Vaiz İbrahim DURMAZ ve KKÖ Gülaç GİDER, İl Göç İdaresi Koordinatörü Vaiz Mücahit DELİKTAŞ, KYK’ da görevli Manevi Danışmanlar İsmail KİRAZ, Mustafa UYAR ve Fadime TÜRKA hazır bulundu.

İl Müftüsü Ercan AKSU, Koordinatörlüklerin öneminden ve koordinatörler arası birlikte hangi projelerin yapabileceğine dair bir konuşma yaptı.

İl ve ilçe koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar da görev yerlerinde yaptıkları faaliyetlerden önümüzdeki 1 yıl içerisindeki yapacakları projelerinden bahsettiler.

Toplantıya 15 kişi katıldı.