27.06.2019

Uyuşturucu ile Mücadele Paneli

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü nedeniyle, 26.06.2019 Çarşamba günü saat 14:30’da, Aydın İl Müftülüğü Külliyesi, Ömer Kocaoğul Konferans Salonunda,  Aydın Efeler İlçe Müftülüğünde görev yapan bay ve bayan din görevlilerine yönelik  ‘Bağımlı Olma Özgür Ol’ isimli bir panel düzenlenmiştir.

Panelin moderatörlüğünü Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü, İl Vaizi İbrahim DURMAZ yapmıştır. Panele katılan konuşmacılardan Halk Sağlığı Uzmanı, Uzm. Dr. Şeniz KARADEMİR, uyuşturucunun sağlık boyutunu, Narkotik Suçlarla Mücadele Polis Memuru İbrahim ÇAM ise uyuşturucunun emniyet boyutunu anlatmıştır. Din görevlilerinin ilgiyle takip ettiği panel, soru cevap bölümüyle sona ermiştir.