26.10.2022

İlçe Müftülüğümüz Söke MYO'nun Düzenlediği Programda Üniversite Öğrencileriyle Buluştu.

lçemizde bulunan Söke Meslek Yüksek okulunun Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi tarafından, eğitime yeni başlayan öğrencilere seminer gerçekleştirildi.
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın da katıldığı programa, üniversite öğrencilerine manevi ve dini rehberlik faaliyetinde bulunan ilçe müftülüğümüz de davet edildi.
Programa ilçe müftümüz Ali Saim DOĞRU, ilçe vaizlerimiz Adem YILMAZ ve Elif GÜMÜŞ, gençlik koordinatörümüz Gülfer ÇEKİLİ katıldı. İlçe Müfütümüz, üniversite öğrencilerine yönelik müftülüğümüz tarafından yapılan faaliyetleri anlattı. Ayrıca önümüzdeki süreç içerisinde planlanan etkinliklere de değinildi.
Gençlerin ne kadar önemli olduğunu belirten müftümüz, her konuda gençlere kapımızın açık olduğunu ve müftülüğümüze danışabileceklerini belirtti.