31.05.2023

Emekli Başvaiz Mustafa AKGÜL, "En Güvenli Sığınağımız AİLE" Adlı Konferans Gerçekleştirdi

Söke İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, müftülük konferans salonunda İstanbul Müftülüğü Emekli Başvaizi Mustafa AKGÜL hocamızın konuşmacı olarak katıldığı "En Güvenli Sığınağımız 'AİLE'" konulu konferans gerçekleştirdi. Program, Hacı Sivaslı Camii İmam Hatibi Halit DEMİR'in icra ettiği Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde İlçe Müftümüz Ali Saim DOĞRU, ailenin önemine ve günümüz dünyasının aile üzerindeki etkisine kısaca değindiği açılış konuşmasıyla birlikte, Söke halkının yoğun katılımından dolayı teşekkür etti.

Emekli Başvaiz Mustafa AKGÜL, yuva kurmanın önemine değindiği konuşmasında, yuva kuracak olanların nelere dikkat etmesi gerektiğine, huzurlu bir ailenin nasıl inşa edileceğine de dikkat çekerek, hayatı boyunca edindiği tecrübeleri Söke halkına aktardı.

Konferans sonunda "Minber ve Mihrapta Gençler Var" programında görev alan imam- hatip öğrencilerine hediyeler verildi.