21.02.2024

Reyyan 4-6 Yaş Öğrencileri, Kumbaralarını Yardıma Muhtaç Çocuklar İçin Biriktirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş Kur’an kursları, milli ve manevi değerleri yüksek, çağa ayak uyduran değil çağa iyilik ile yöne verecek, vatan, millet ve ümmet bilincinin yerleştiği nesiller yetiştirmeye devam ediyor.

Reyyan 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri de tüm bu amaçlar doğrultusunda aldıkları eğitim ile kumbaralarını yardıma muhtaç çocuklar için biriktirdiler. Kurs Öğreticileri Güler AYDIN ve Gülfer ÇEKİLİ öncülüğünde kumbaralar, ilçe müftülüğümüze yapılan ziyarette teslim edildi.

İlçe Müftüsü Ali Saim DOĞRU’nun makamında ağırladığı öğrenciler, kumbaralarında birikenleri bizzat teslim ederek, cömertliğin ve paylaşmanın heyecanını yaşadılar. Yardıma muhtaç olanları düşünmenin çok büyük bir iyilik olduğunu belirten İlçe Müftümüz, bu davranışlarından dolayı her bir öğrenciye ve onların yetişmesinde en büyük paya sahip ailelerine ve kurs öğreticilerine teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda İlçe Müftümüz tarafından yardım makbuzları kurs öğreticilerine teslim edilmesinin ardından, her bir öğrenciye ikramda bulunuldu.