15.06.2022

İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ Sultanhisar İlçe Müftülüğü Aylık Mutad Toplantısına Katıldı.

İl Müftüsü Hasan Güneş, Sultanhisar İlçe Müftülüğümüzün, Adnan Menderes Üniversitesi Sultanhisar Meslek Yüksekokulu Ahmet Hakkı BALCIOĞLU konferans salonunda gerçekleştirilen Haziran ayı mutat toplantısına katılarak İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarla bir araya geldi.
    Sultanhisar İlçe Müftüsü Yakup ŞENER  personele bilgilendirme yaptı. Sonrasında Personele hitap eden İl Müftüsü Güneş, 2022 Yılı Yaz Kur'an Kursları ve Vekaletle Kurban Organizasyonu ile ilgili olarak görevlilerimize tavsiyelerde bulundu.
    İl Müftüsü Güneş, Sultanhisar İlçe Müftüsü Yakup Şener'e, Müftülük personeline, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara  çalışmalarında başarılar diledi.