19.02.2019

Müftülükten Emekli Olan Personele Teşekkür Plaketi

Yenipazar İlçe Müftülüğü Şubat ayı mutad toplantısı İlçe Müftülüğü Toplantı salonunda emekli din görevlisi  Hayrullah DEĞİRMENCİOĞLU’nun katılımıyla yapıldı .Toplantıda İlçe Müftüsü Mustafa CAN, Din Hizmetlerinin daha etkili ve verimli olması için genel değerlendirmelerde bulundu.

Kurumumuzda yapmış olduğu başarılı çalışmalar sonunda emekliye ayrılan Merkez Kadıoğlu Camii İmam-Hatibi Hayrullah DEĞİRMENCİOĞLU’na İlçe Müftümüz Mustafa CAN tarafından plaket takdim edildi .

İlçe Müftümüz Mustafa CAN “ insanlığa dini hizmetler yolunda ömrünü adamış ve şuanda aramızda olan emekli din görevlimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor kendisine sağlıklı, mutlu  ve hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Emekli Din Görevlisi Hayrullah DEĞİRMENCİOĞLU yapılan bu programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftümüz Mustafa CAN’a teşekkür etti