09.09.2024

İlçemiz Müftülüğü Muzaffer Ayanoğlu 4-6 Yaş Kur'an Kursu Açılış Programı.

İlçemiz Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Ayanoğlu 4-6 Yaş Kur'an Kursu açılış programı müftülük konferans salonunda İlçe Müftümüz Yahya OFŞİN'in katılımlarıyla tertip edildi.

İlçe Müftüsü Yahya OFŞİN konuşmasında toplumu din konusunda aydınlatmak gibi ulvi bir görevi olan Diyanet İşleri Başkanlığımız yaygın din eğitimi alanında da güzel hizmetler yapmaktadır.

Bu hizmetlerin en önde olanı ve gözde olanı, 4-6 yaş Kuran Kurslarıdır.

Allah’ın bizlere birer emaneti olan çocuklarımızın bismillah demeyi öğrenmesi, değerler eğitimi noktasında bilgilendirilmesi, Kur’an-ı Kerim’i oyunla, oyuncakla severek öğrenmesi için gayret gösteriyoruz. Yemeğe başlamadan önce ellerin yıkanması gerektiği, yemeğe besmele ile başlanması, sonunda elhamdülillah demesini öğrenen, yemek duası yapan çocuklar, arkadaşlarıyla paylaşmayı, birlikte oynamayı da öğreniyorlar dedi ve miniklerimize ve öğretici hocalarımıza başarılar diledi.