19.03.2019

'18 Mart Şehitler Gününü Anma ve Çanakkale' adlı konferans düzenlendi

Nazilli İlçe Müftülüğü '18 Mart Şehitler Gününü Anma ve Çanakkale' adlı konferans düzenlendi. Konferansa Kuyucak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim üyesi Dr. Ali BİLGENOĞLU konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan konferansın sunuculuğunu Cezaevi Vaizi Mehmet Marangoz yaparken program Nakev Camii Müezzin Kayyımı Hanifi Güllüce’nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an-ı Kerimin ardından Koca Cami Müezzin Kayyımı Emmar Zeytun Çanakkale ve Şehitlik konulu kaside okudular. Nazilli İlçe Müftümüz Necati Topaloğlu ise yaptığı açılış konuşmasında, Çanakkale Zaferinin Türk Milletinin tarihinde önemli bir yer teşkil etmekte olduğunu belirtti. Ardından Konferansını sunmak üzere sahneye Dr. Ali BİLGENOĞLU çıktı.