05.01.2017

Aydın Lisesi Öğrencilerinden Halep’e Yardım

Aydın Lisesi 3. Sınıf öğrencisi Bedirhan UYSAL’ın gayretleriyle lise genelinde Halep için öğrencilerin kendi harçlıklarından ayırdıkları 1080 TL, Müftü Ömer KOCAOĞUL’a teslim edildi.

Okul Müdürü Metin TAĞA, öğrencilerin Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalamadığını söyledi.

Halep'te dini, dili, ırkı ne olursa olsun ölenlerin hepsinin insan olduğunu belirten Aydın Lisesi 3. sınıf öğrencisi Bedirhan UYSAL, zalimleşen dünyanın Halep'teki insanlık katliamını görmezden geldiğini ve Suriyeli kardeşlerimize yardım ve dualarımızın esirgenmemesi gerektiğini belirtti.

Müftü Kocağul da, öğrencilerin kendi harçlıklarından ayırdıkları bu yardımın kendisini duygulandırdığını, toplanan yardımlar arasında en değerli yardımın öğrencilerin yaptıkları yardım olduğunu belirterek öğrenci Bedirhan UYSAL’ı ve diğer tüm öğrencileri tebrik etti.