18.04.2017

Kutlu Doğum Ziyaretleri

Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v.)’in doğumunun 1446’ıncı yıl dönümü vesilesiyle Valiliğimiz himayesinde Müftülüğümüz tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı.

19 Nisan Cuma günü İl Müftülüğü Külliye Konferans salonunda yapılacak olan kutlama programı öncesinde Müftü Ömer KOCAOĞUL, 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sayın Valimiz Ömer Faruk KOÇAK’a Peygamber Efendimizin mübarek kokusunu temsil eden kırmızı gül çiçek takdiminde bulundu ve yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca Müftü Ömer KOCAOĞUL, Efeler İlçe Müftüsü Salih AKCAN ile birlikte Valiliğimiz dışında, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan ARSLAN’ı, İdare Mahkemesi Heyet Başkan Vekili Tuba SÜRÜCÜ’yü ve Efeler Kaymakamı İzzettin SEVGİLİ’yi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret ederek, yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.