05.03.2018

NAZİLLİ MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU ŞUBAT AYI 4-6 YAŞ KURAN KURSU ÖĞRENCİ VELİLERİ SEMİNERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin eğitim ve öğretiminde  verimliliği artırma amacıyla öğrencilerin yanında’ Bilinçli Veli’ sloganı altında  4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrenci velilerine yönelik Veli Seminerleri planlanmıştır.  Bu plan çerçevesinde Nazilli İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri tarafından Nazilli, Sultanhisar, Kuyucak, Karacasu ve Buharkent İlçelerinde  bulunan  4-6 Yaş Kuran Kursu öğrenci Velilerine Yönelik Veli Eğitim seminerleri düzenlenmiştir.  Seminer  Şubat ayı planı çerçevesinde Sevgi ve Merhamet konuları, Milli ve manevi değerlerimizin önemi, bu değerlerimizi öğrencilerin yaşına uygun olarak anlatımında veliye düşen görevler  konusun ele alınmıştır. Seminere velilerin  çoğunluğu katılmış ve seminer velilerce ilgi ile  takip edilmiştir.

Her ay düzenli olarak devam edecek olan veli eğitim seminerleri Adrb Kordinatörü C.Vaizi Mehmet Marangoz, K. Kursu Öğreticisi Feyza Kaya Tob ve K. Kursu Öğreticisi Yasemin Evren tarafından verilmektedir.