24.05.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜ’NDE “İL EĞİTİM KURULU” TOPLANTISI

Aydın Müftülüğü İl Eğitim Kurulu 23.05.2018 tarihinde 10.30-12.30 saatleri arasında, İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda İl Müftüsü Ercan AKSU başkanlığında toplandı. Bu toplantıya Eğitim Hizmetlerinden sorumlu Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, Efeler İlçe Müftüsü Salih AKCAN, Nazilli İlçe Müftüsü Necati TOPALOĞLU, İl Vaizi Salih TÜRKMEN, İl Vaizi Fatıma EKİZ, Murakıp Abdullah SÜMBÜL, Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK, Kuran Kursu Öğreticisi Zeynep ŞAŞKAN, Kuran Kursu Öğreticisi, Hatice KARADENİZ katıldı.

Toplantıda, İlçe Müftülüklerinden Gelen 2017 Yılı Yaz Kur’an Kursları Raporlarının Sorular ve İlçe Bazlı Değerlendirilmesi, Kurslardan gelen rakamsal değerlerin arttırılmasına yönelik ne gibi çalışmalar yapılabileceği, İlçe Eğitim Komisyonu ve İlçe Öğreticiler Kurullarının çalışmalarının kritiği, Yaz Kur’an Kursu Veli Eğitimleri, 2018 Yaz Kursu Eğitici Eğitimi Seminerleri gibi konular görüşüldü.

Yaz Kur’an Kurslarında verimliliğin arttırılmasına yönelik teklif ve önerilerle de toplantı sona erdi.