02.01.2020

Müftülük, "Site/Ev Buluşmaları " Programlarını Başlattı.

Toplumun her kesimine Din hizmetlerini ulaştırabilmek, gelemeyene gidebilmek /ulaşabilmek prensibi çerçevesinde Başkanlığımızca Cami dışı sosyal din hizmetleri kapsamında başlatılan "Site/Ev Buluşmaları" programları İl ve İlçe Müftülüklerince uygulamaya konuldu. Bu çerçevede Nazilli İlçe Müftülüğü de ilçede site buluşmalarını başlattı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ilçe müftüsü Harun YILMAZ: " Site/Ev buluşmalarımızın ilk halkasını ilçemiz Yeni Mahallede gerçekleştirdik. Bu programlardaki amaç din hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaşabilmesidir.  Cami görevlilerimiz ve aile irşat bürosu görevlilerimizce alt yapısı oluşturulacak programlar her hafta farklı yerlerde gerçekleştirilecektir." dedi.

Kuran tilavetiyle başlayan program sohbetle devam etti. Soru- cevap bölümünden sonra yapılan dua ile tamamlandı.