Nazilli Müftülüğü

18.10.2017

Necati TOPALOĞLU

1 Aralık 1962 doğumlu Bozdoğan doğumlu olan Necati Topaloğlu, ilkokulu Bozdoğan ilçesinde bitirdikten sonra, İmam-Hatip Lisesi’ni İzmir’de tamamlayıp, 1985 yılında İzmir'de İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1981 yılında İzmir’de Müezzin Kayyım olarak göreve başlayan Topaloğlu, Nevşehir Kozaklı ve Aydın Bozdoğan ilçelerinde vaizlik yaptı. İstanbul Haseki Eğitim Merkezi’ni bitiren Necati Topaloğlu, sırasıyla Batman-Hasankeyf, Burdur-Çavdır ilçe müftülüklerinde bulundu. 2003-2007 yılları arasında Almanya’da din görevlisi olarak görev yapan Topaloğlu, 30 Ekim 2007 tarihinden  Nisan 2013'e kadar Aydın İl Müftü Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Evli ve 4 çocuk babası olan Necati Topaloğlu, Arapça ve Almanca biliyor.