07.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle "Cami ve Hayat" Konulu Konferans Düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafından 04.10.19 Cuma günü saat 14:30 da Ömer Kocaoğul Konferans Salonunda 'Cami ve Hayat' konulu konferans düzenlenmiştir.

Konferans Kuran'ı Kerim tilaveti ve İl Müftümüz Sayın Ercan AKSU hocamızın açış konuşması ile başladı.Cami ve Hayat konulu konferansı Emekli İl Müftüsü Sayın Ahmet DURMUŞ hocamız icra etti.

Konferansın ardından Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılan Din Görevlileri Bilgi Yarışması' nda dereceye girenlere ödülleri takdim edilerek program sona ermiştir.

Programa İl Müftümüz Sayın Ercan AKSU, Emekli İl Müftülerimiz, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz ve Din Görevlilerimiz iştirak etmiştir.