Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, gönüllerimizin huzur bulduğu, birliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği manevi bir iklimde Kur’an-ı Kerim ve duaların gölgesinde bir araya geldik.
İlçemiz Kurtuluş Merkez Camii’nde yatsı namazı öncesinde icra ettiğimiz Mevlid-i Şerif Programı kapsamında; yankılanan Kur’an-ı Kerim ziyafeti, okunan mevlid-i şerifler ve hep birlikte semaya açılan ellerle Rabbimize niyazda bulunduk. Programın ardından kılınan yatsı namazını İlçe Müftümüz Sayın Mehmet Emin AVCI kıldırdı.
Mabetlerimizin hayatımızdaki yerini ve din hizmetinin kutsallığını bir kez daha derinden hissettiğimiz bu feyizli buluşmada; cemaatimizin katılımı ve samimi dualarıyla camimizde bereket dolu anlara şahitlik ettik.
Programımıza iştirak ederek bu manevi coşkuyu bizlerle paylaşan, saf tutup dualarımıza ortak olan tüm cemaatimizden Allah razı olsun.
Rabbim ibadetlerimizi ve edilen duaları katında kabul eylesin; birliğimizi daim, minarelerimizi ezansız bırakmasın.