25.04.2022

AYDIN İL MÜFTÜSÜ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Aydın İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ ve Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gencal ŞENKAYA ilçemizi ziyaret etti. Bölge Yatılı Kur’an Kursumuzun inşaat alanını gezen il Müftüsü Güneş çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından ilçemizde faaliyet gösteren yatılı kız ve erkek Kur’an Kurslarını ziyaret eden İl Müftüsü, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri ile hasbihal etti. Öğrencilerle birlikte iftar yapan il Müftüsü Hasan GÜNEŞ daha sonra Merkez Koca Camii’nde teravih namazı öncesi merkezi sistemde vaaz ’da bulundu. Namaz sonrası beraberindeki heyetle Nazilli Müftülüğü Gençlik Merkezine geçerek burada gençlere yönelik yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren il Müftüsü, hayata geçirilen ve devam eden hizmetlerden dolayı ilçe Müftüsü Selami BAYRAKÇİ’ yi tebrik ederek ilçemizden ayrıldı.