03.04.2023

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dr. Medet COŞKUN İlçemizi Ziyaret Etti

Ramazan Ayı münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dr. Medet COŞKUN, İl Müftü Yardımcısı Mehmet ATAY ve Şube Müdürleri Hüseyin HASYILMAZ, İlçemizi ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında Kelami Kız Kur'an Kursu ve Merkez Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kurslarımız da ziyaret edildi.

Dr. Medet COŞKUN, her iki Kur'an Kursu'ndaki öğrencilerimize hitap ederek Merkez Erkek Kur'an Kursu'nda iftar programına katıldı. Ardından Teravih namazı öncesinde Merkez Koca Camii'nde vaaz verdi. Sonrasında da Nazilli Diyanet Gençlik Merkezi'nde personelimiz ve cemaatle hasbihal etti.

İlçe Müftümüz Selami BAYRAKÇİ, misafirlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.