25.07.2023

"Aydın İl Müftüsü ve Nazilli İlçe Müftü Vekili Yaz Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti"

Aydın İl Müftüsü Sayın Hasan Güneş ve Nazilli İlçe Müftü Vekili Sayın Abdullah Akyel, yaz döneminde açılan Kur'an kurslarını ziyaret etti. Zafer Camii, Yunus Emre Camii ve Koca Camii'nde gerçekleşen ziyaretlerde il müftüsü ve ilçe müftü vekili, öğrencilerle bir araya gelerek güzel bir etkileşim yaşadılar.

İlk olarak, Sayın Güneş ve Sayın Akyel, Zafer Camii'nde düzenlenen yaz Kur'an kursunu ziyaret ettiler. Burada öğrencilerle yakından ilgilenen il müftüsü ve ilçe müftü vekili, öğrencilere derslerinde başarılar diledi ve onların gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için teşvik etti.

Ardından, İl Müftüsü ve İlçe Müftü Vekili Yunus Emre Camii'ndeki Kur'an kursunu ziyaret etti. Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Sayın Hasan Güneş ve Sayın Abdullah Akyel, gençlerin dinî bilgilerini artırmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem verdiklerini belirttiler. Öğrencilere, dinî eğitimin önemini vurgulayarak, öğrendikleri bilgileri hayatlarına aktarmalarının değerini anlattılar.

Son olarak, Koca Camii'ndeki Kur'an kursuna yapılan ziyarette de il müftüsü ve ilçe müftü vekili, öğrencilerle bir araya gelerek onların istek, sorun ve önerilerini dinlediler. Öğrencilere, eğitim hayatlarında başarılar dileyen Güneş ve Akyel, aynı zamanda öğrencilerin hocalarına karşı saygılı ve sevgi dolu olmalarının önemine vurgu yaptılar.

Ziyaretlerin sonunda Aydın İl Müftüsü Sayın Hasan Güneş ve Nazilli İlçe Müftü Vekili Sayın Abdullah Akyel, tüm öğrencilere ve hocalara hayırlı hizmetler yapmayı dilediklerini ifade ettiler. Kur'an kurslarındaki eğitim faaliyetlerinin daha da geliştirilmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirten il müftüsü ve ilçe müftü vekili, bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak toplumun dinî ve manevi değerlerine katkı sağlayacak çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini dile getirdiler.